Orm äter ko - Real or Fake

En orm i Australien slukade en hel ko! Tror du att det är sant?

Sant!

En orm kan faktiskt sluka ett så stort djur som en ko! Det finns till och med ormar som har slukat krokodiler och människor.

Så på frågan om detta är real or fake svarar vi sant.

Vid ett tillfälle fick en orm kämpa i 5 timmar innan han lyckades sluka en HEL krokodil! I en liknande händelse hade ormen INTE dödat krokodilen. Då fick krokodilen fick kämpa i 20 minuter innan ormen vann kampen. Efter 3 dagar så dog ormen av kritiska skador.

”Förstår inte hur ormen lyckas smälta en tjockhudad krokodil. Helt otroligt. Och ligger den still sen i en månad och bara smälter maten eller knallar den omkring med en hel krokofant i kistan?” Peter Skånberg

Den största ormen har hittats i Sydamerika och är en Anaconda. ”The Green Anaconda” är den tyngsta ormen som någonsin har hittats. Anaconda är den tyngsta, men inte den längsta ormen.

Asiens Python-orm är den längsta ormen som finns. Den har en längd på ca.7 meter. Eftersom att det finns 17 olika sorters Python-ormar så är vikten allt emellan 12 till 160kg! Då en Anaconda kan väga upp till ca.250kg så är den ungefär 90kg tyngre än den tyngsta Python-ormen.

Ingen människa har rapporteras död av en Anaconda orm. Detta betyder såklart inte att det aldrig har hänt. Detta beror på att det finns så många delar av världen som människan inte har upptäckt än.

”Jag har svårt att tro att en Anaconda orm har dödat många människor eftersom att den är för tung. Detta leder till att den blir väldigt långsam.”  Max Söderberg

I Kanada hände det att två ton-åriga pojkar hade en Python-orm som husdjur tillsammans. Under en natt då pojkarna låg och sov hade Python-ormen lyckas smita och strypte pojkarna medans de låg och sov.

Detta betyder att Python-ormen är dödligare än Anaconda-ormen. Python-ormen är snabbare och längre. Vikten på den är inte lite heller, men fortfarande lägre än på Anaconda-ormen. Detta gör Python-ormen mer dödlig än Anacondan.

Sammanfattning

  • En orm kan faktiskt sluka en hel ko!
  • Två pojkar blev strypt i sömnen efter att deras orm hade rymt. Detta hände i Kanada.
  • En orm kan t.o.m sluka en aligator!

Nästa artikel

Ifall du tyckte om denna artikeln så kanske du vill läsa en till? Eller så kanske inte denna artikel var för dig, läs en helt annat isåfall!

Nästa artikel: Lejon är det farligaste djuret! Sant eller falskt?

Sociala Medier

FaceBook: @realorfakeSWE

Reddit: @RealOrFakeSWE

Twitter: @RealOrFakeSWE

Mejl: info@realorfake.se

Categories:

One response

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *