Vad är RealOrFake?RealOrFake

RealOrFake jobbar med att göra artiklar om olika rykten runt om i världen. Vi besvarar frågan ifall ryktet är ”Sant” eller ”Falskt”. Varje artikel har minst 300 ord och följer Hemingway-metoden för att du ska kunna läsa den så enkelt som möjligt.

När grundades RealOrFake?

RealOrFake grundades år 2020 den 7 Februari av Max Söderberg. Jag är en privatperson som älskar att ta reda på information och att skriva om det. RealOrFake är ett av mina projekt som jag skapat för att lära mig mer om allt möjligt. Man kan aldrig få för mycket information.

Informationen har jag hittat på trovärdiga källor på Internet, men jag garanterar inte att alla artiklar är 100% sanna då vetenskapen ändras från och till.

Kontakt

Ifall du vill kontakta mig på RealOrFake så kan du mejla oss. Du kan hitta mejlen på Kontakt-sidan. Jag försöker att besvara alla mejl så snabbt som möjligt. Du borde få ett svar inom 48 timmar. Det är tiden som jag försöker svara på dina mejl inom. Så ditt mejl borde bli besvarat inom 48 timmar.

Uppdateringar

Uppdateringar på RealOrFake sker hela tiden. Ifall du vill få en notifikation när en uppdatering sker så kan du antingen börja prenumerera på vårt Nyhetsbrev eller följa oss på Twitter. På våran Twitter så lägger vi ut stora uppdateringar och i vårt nyhetsbrev så uppdaterar vi om allt. (Förutom när vi lägger på en artikel)

Artiklar

Som vi nämnde tidigare så följer alla artiklar Hemmingway-metoden och alla artiklar är över 300 ord lång. Allt detta gör så att du kan läsa våra artiklar så enkelt som möjligt.

Ovanför så berättade vi om vårt nyhetsbrev som vi ger ut till alla som prenumererar. Alla uppdateringar kommer att skickas ut via nyhetsbrevet. Men inte nyheter om artiklar. En artikel kommer att släppas ungefär 2-4 i veckan och sedan kommer vi inte skicka ett nytt ett mejl när en ny artikel om rykten läggs upp.