Frågor och svar på Real or fake Frågor och Svar - RealOrFake - Sant eller falskt?

Här är svaret på flertalet frågor om våran sajt, ifall du har fler frågor så får du gärna gå in på vår kontakt sida och följa instruktionerna där.

Frågor och svar:

Fråga: Var hittar jag alla artiklar?

Svar: Ifall du går in på våran sida Rykten & Myter (som även är listad i menyn) så kommer du att hitta alla artiklar som vi har skrivit på Real or fake.

Fråga: Vad gör RealOrFake?

Svar: Vi på RealOrFake jobbar med att skriva artiklar om olika rykten och myter runt om i världen. All information om våran sajt hittar du på våran om oss sida.

Fråga: Var hittar ni all information till artiklarna?

Svar: Vi hittar våran information från hundratals olika sajter och kollar med olika metoder ifall informationen stämmer eller inte. Vi skriver inte en artikel med falskt information. Det kan komma artiklar med information som inte är 100% bekräftad men isåfall så står det i artikeln att informationen inte är bekräftad av en trovärdig källa.

Fråga: Hur ofta gör ni tävlingar?

Svar: På våran sajt så gör vi en tävling varje månad. Varje tävling är unik och ger dig olika uppgifter för att vara med. Detta kan vara allt från att dela våran blogg på social medior till att svara på några simpla frågor. Priserna varierar också beroende på tävlingen.

Fråga: Varför skriver ni artiklar?

Svar: Vi skriver artiklar om rykten och myter för att vi var trötta på alla myter samt rykten runt om i världen som alla fortfarande tror på/inte tror på. Vi försöker att besvara alla myter och rykten som finns i världen. Detta så att det finns fakta och inte bara en massa teorier.

Kontakt

Som vi nämnde tidigare så kan du kontakta oss via mejl eller andra metoder (som du hittar på våran kontakt sida) ifall du har några frågor som inte besvaras här uppe.

Artiklar

Här är några artiklar som vi har skrivit:

Björnar blir bara 15 år gamla! Sant eller falskt?

Alla hundar har rabies! Sant eller falskt?

Isabella Löwengrips har 1.5 miljoner unika besökare i veckan – Sant eller falskt?

Ägget kom före hönan – Sant eller falskt?

Sociala Medier

FaceBook: @realorfakeSWE

Reddit: @RealOrFakeSWE

Twitter: @RealOrFakeSWE

Mejl: info@realorfake.se